Avatar billede Henrik306 Nybegynder
23. februar 2011 - 11:39

Mailproblemer på iPhone 3GS

Hej eksperter

Jeg er løbet tør for nye knapper at trykke på for at løse et pludseligt opstået, irriterende problem.

Jeg har indtil for nylig ikke haft problemer med at læse mails på min iPhone, og kunne også læse dem på computeren hvis den lige var tændt. (Mails, som jeg havde læst på telefonen, var også "læst" på computeren - Vist fordi jeg bruger IMAP)

Men så er telefonen begyndt at få en masse mails hvor der bare står "Ingen afsender" og "Denne besked har intet indhold".

Det hænger lidt sammen med at jeg får alle mails 2 gange, og når de er læst bliver den ene mail til ovenstående, og kan ikke slettes.

Det er kommet pludseligt, har umiddelbart ikke gjort noget i indstillinger eller noget, og er helt blank for hvad der er sket og hvordan jeg løser det.

Nogen der har nogen bud??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester