Avatar billede Charlie44 Nybegynder
10. januar 2011 - 11:40

Pinnacle Studio plus - pludselig forvundet lyd ?

Hejsa, er helt ny her på Eksperten.dk og håber sådan på lidt Ekspert hjælp vedr. mit pinnacle program.

Jeg arbejder i Pinnacle Stdio plus. I flere dage har jeg overført video fra 2 forskellige videokameraer. Midt i det anden sidste kort sker der en fejl i overførslen da den stopper før tid. Jeg lukker derfor programmet ned, åbner igen for at starte forfra med overførsel igen. Igen stopper den midt i overførslen. Pludselilg er alt lyd forsvundet på de 15 andre bånd og SD-kort jeg har overført, og som jeg allerede har hørt lyd på.

Jeg har nu siddet i flere dage for at løse problemet ØV. Har tjekket lyden på skærmen og den gennerelle lyd, og når jeg spiller i iTunes er der lyd. Selv når jeg forsøger at impoterer et nyt kort er der også lyd under overførslen ???. Lyden i de mange filer jeg har overført har jo været der hvordan kan den så forsvinde. Når jeg trækker kapitler ned på tidslinien, er der bare en lang blå streg i lydsporet. Meget mærkeligt. Måske det bare er en eller anden knap der skal aktiveres igen ??? har også prøvet at geninstallerer programmet uden held. SUK er der nogen der kender til problemet og kan hjælpe ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester