Avatar billede kasper1201 Nybegynder
02. december 2010 - 14:27 Der er 2 kommentarer

min computer tænder ikke hver gang

min computer tænder en gang være måned cirka der kommer en lyd som siger biii lyden kommer fra psu´en og når den lyd er færdig virker computeren fint men er der nogen der ved hvad problemet er
Avatar billede Poko1 Ekspert
02. december 2010 - 15:08 #1
Det er bestemt ikke fordi vi ikke vil hjælpe dig nu er det 3´de gang du sender samme spørgsmål og "JEG" har stadig ikke forstået dit spørgsmål! tænder du den kun en´ gang om måneden eller giver den kun dette bip. en gang om måneden? en PC. giver normalt et bip når den har indlæst bios. men hvis der er flere bip´s er der en fejl af en eller anden art der henvises ofte fra producenten til en tabel der fortæller hvilke fejl det kan være.
Avatar billede Poko1 Ekspert
02. december 2010 - 17:38 #2
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester