Avatar billede Pearlisius Nybegynder
24. oktober 2010 - 16:45 Der er 1 kommentar

AGP Aperture spil-hjælp

Jeg har downloaded et demo spil (Heroes Of Annihilated Empires)

Problemet er at når jeg starter spillet siger den at jeg skal ændre noget som hedder 'AGP Aperture' i BIOS til 256 MB eller mere.. har været inde i spillet men al tekst er store firkanter, ellers kører det uden problemer. har været inde i bios men kan ikk finde en fløjtende fis :) hjælp tak? :D


Tak på forhånd

spec.- Intel(R) Core(TM)2 duo CPU  E7400 @ 2.80GHz

4GB Ram

Mit grafikkort er noget i retning af G-force 8400, men kan sq ikk helt huske det
Avatar billede Selas Nybegynder
24. oktober 2010 - 17:03 #1
Lige efter du har trykket på tændknappen for at tænde computeren får du muligheden for at gå ind i bios, det er typisk delete du skal trykke på men også ofte F1 F2 med mere. Så kommer du ind i et tekstbaseret miljø hvor du muligvis kan ændre AGP aperture, men det er ikke for nybegyndere.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester