Avatar billede JW2 Nybegynder
06. september 2010 - 13:53 Der er 1 løsning

Nogen der har erfaring med Western Digital backup software

Hej

Jeg har købt en Western Digital Passport Essiential og har haft brug for den back up jeg har på den.

Men jeg har efterfølgende ikke helt tiltro til den backup den laver. Alle mine mails har f.eks. fået afsender og modtager dato som d. 10-01-1970!! ikke særligt fedt. og viser jo egentlig at WD softwaren ikke er sikker eller er det mig der gør noget galt.

Man kan udfører en genoprettelse af computeren med WD softwaren, men det er egentlig bare en kopiering af filer over på systemet - hvorefter man selv skal flytte rundt med filer og mapper. Syntes ikke det fungerer optimalt

Derfor vil jeg ud og have fat i et backup medie der kan restore computeren som den så ud ved sidste backup med drivere, software og hele baduljen - er det muligt at få??
Avatar billede JW2 Nybegynder
04. januar 2011 - 11:54 #1
Lukket
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester