Avatar billede Greenland Nybegynder
02. juli 2010 - 18:58

Kald af Webservice giver mærkelig lokal fejl

Hej,

Jeg har et underligt problem med at kalde en webservice fra mit windows forms .net program. Webservicen er installeret hos min internet udbyder, og ved at kalde wsdl en manuelt så får jeg alle prototyperne præcenteret som man plejer.

Jeg får følgende fejl når ws kaldes fra mit program:
Server was unable to process request. ---> Unable to generate a temporary class (result=1). error CS2001: Source file 'C:\WINDOWS\TEMP\5vuvcqba.0.cs' could not be found error CS2008: No inputs specified


Ved at google har jeg fundet nogle tip vedr. manglende rettigheder på windows\temp mappen, men de løsninger har jeg prøvet uden held.

Jeg har testet webservicen lokalt inde i visual studio, men når den bliver publiceret til local iis og jeg tester den igen så får jeg en anden fejl:

Klienten opdagede, at svarets indholdstype var 'text/html', men forventede 'text/xml'. Anmodningen mislykkedes med følgende fejlmeddelelse: -- -2146893039 (0x80090311) --.

Ved ikke helt hvad jeg skal gøre... omhandler disse fejl samme sag eller....??? og er det et lokalt problem eller måske på iis´en ??

::greenland::
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester