Avatar billede thepsypher Nybegynder
16. april 2010 - 10:19 Der er 1 kommentar

Brug af ListView eller anden passende view....

Hej Eksperter....

Ved ikke om jeg er heeeelt ude i skoven med det spørgsmål....meeeeen

Jeg har behov for samme layout og oversigt som man finder i et ListView, men vil gerne kunne benytte egne objekter i den.

Sagt med andre ord, så vil jeg kunne tage et ArrayList og kopiere/flytte objekterne fra den ArrayList over i ListView´et og få vist det rigtigt med udvalgte properties fra min egen klasse som kolonner i ListView´et.

Indtil videre har jeg kun kunne finde løsninger hvor jeg konverterer mit objekt om til string[], som så skal oprettes som subitems til "hoved-itemet".

Så for at opsumere. Hvordan smider man egne objekter i et ListView, som så kan vise dem med kolonner og det hele uden at lade objekterne konvertere til strings[] og tilbage til objekter når de trækkes ud af listen igen.

Hilsen Psypher
Avatar billede platik Nybegynder
17. april 2010 - 12:35 #1
Kan et datagridview ikke bruges i stedet for listview?

Ellers skal du hen og gøre det på manuelle måde.

Kunne evt. lave en ny metode i din klasse som returnere et ListViewItem klar til at ligge i dit listview, og lave en tilsvarende construktor der tager imod en ListViewItem som så genskaber dit objekt.

I stedet for ListViewItems kan du jo lave det med string arrays hvis du mener det er bedre. Ved jo ikke hvad overstående ellers skal bruges til.

Men kender heller ikke nogen måde at gøre overstående på uden at du selv skal lave en metode som gør det.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester