Avatar billede Lisewendler Nybegynder
12. april 2010 - 15:46 Der er 3 kommentarer

Wix.com i sted for One.dk

Hejsa allesammen

Har en hjemmeside hos One.dk det fint nok, men har ikke rigtig haft tid til at fået lave en FLOT hjemmeside "tag jo ikke 10 min" også selv med deres hjemmeside program.

Faldt over www.wix.com og har prøvet at lave sider hos dem fx. http://www.wix.com/m3dm3d/kids og det virker super nemt at ret på billeder, tekst osv...men overstående adress er jo ikke god og man får også kun ca. 10mb til billeder, men det kan løse med at update til "My Domain" til 48$ pr. år er ca. 270 kr.

Nogle der har prøvet Wix.com????

/Lise Wendler
Avatar billede tfswebguy Nybegynder
12. april 2010 - 19:07 #1
tilføj mig på MSN: danieltruelsen(at)hotmail.com
Så kan du få et subdomæne på min server, med CMS og al den starthjælp du behøver.. Det skulle ikke tage dig mere end 10 minutter, så har du det som du ønsker det (Hvis du selv har, eller kan lave et design til din side) - Mangler der nogle funktioner i CMS'en så kan det hurtigt blive lavet
Avatar billede it-dk Nybegynder
14. april 2010 - 20:32 #2
Hej

Kender dem ikke lige med bruger selv www.unitspeed.dk og de har et system hvor man kan lave egne hjemmeside via broseren og man bruger templates.
Avatar billede dunkeren Nybegynder
07. maj 2010 - 07:51 #3
Lise

Hvorfor ikke kigge nærmere på Joomla...
Eksempler på hvordan det kan se ud :

http://www.hoeng.dk/
http://www.farmtown.dk/
http://www.farmville.eu/

osv
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester