Avatar billede hushus1971 Nybegynder
02. marts 2010 - 14:03 Der er 2 kommentarer

Wi-Fi generelt...

Jeg er en rimelig "kloG mand der hælder mest til Kabeltrukket netværk, men min Eks. har købt sig en Lexmark-printer som kan køre trådløst og den virker fint med usb-kabel, men den skulle også gerne køre trådløst (siger hun)... Den SKAL være slukket når hun ikke bruger den, men SKAL virke når hun vil bruge den... Nyt problem: Jeg skal installere driver-cd'en først og det har jeg gjort. Så skal jeg sætte usb-kabel i og gøre hvad??? Man kan ikke lave en ny ip-adresse på printeren og man kan ikke søge printeren da den ikke kan sættes i "aktive"-mode og printeren kan heller ikke finde computeren... Info: Der er tre pc'ere der skal være koblet til... Lige nu bruger vi min stationære pc da den står i et andet lokale og så flytter vi bare det der skal printes over på en usb-pen...
Nu skal I ikke komme med alt muligt om ip-adresser... Jeg bygger computere, men sætter INTET op... Ellers må jeg finde en MEGET stor hammer...

Kun seriøse henvendelser bliver besvaret
Avatar billede smartebenny Nybegynder
03. marts 2010 - 18:21 #1
Kun seriøse spørgsmål besvares
Avatar billede hushus1971 Nybegynder
04. marts 2010 - 20:02 #2
Altså bliver det til hammeren
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester