Avatar billede Timeline Nybegynder
08. februar 2010 - 16:13

Timeline søger freelance flash/facebook udviklere

Timeline søger dygtige og erfarne freelance udviklere til vores interaktive hold på Islands Brygge i København.
( http://www.time-line.dk/jobs/freelanceflashudviklere/ )

Hvem er vi?:
Timeline er traditionelt set et motion design bureau som har stået bag identiteten af mange store brands i dansk og internationalt tv. Vi laver alt fra musikvideoer og tv-identiteter til reklamefilm, men indenfor de sidste par år er vi gået i gang med at udvide vores kompetencer til den interaktive verden. I dag producerer vi både flash websites, facebook applikationer, webtv, kampagne sites og meget mere. Vi har en casual, uformel og afslappet arbejdsform, men laver produkter af den højeste kvalitet og arbejder med nogle af de dygtigste folk i branchen.

Hvad leder vi efter?:
Vi leder efter freelancere som elsker design og lækre grafiske detaljer, men som også forstår betydningen af brugervenlighed og ren kode. Dine ambitioner skal være skyhøje og du vil være med til at sætte nye standarder for grafisk design og rykke grænserne for hvad der er teknisk muligt.
Du har formodentlig 3+ års erfaring fra web branchen, enten som freelancer eller fra et bureau, og er vant til holde et højt niveau og samtidigt overholde deadlines.

Udover at være ekspert i Photoshop og Illustrator er du mester i Flash (Actionscript 3) og koder selvfølgelig objekt orienteret. Du må meget gerne have kendskab til design patternes så som MVC, Singleton og hvis du kender til PHP, XML og mySQL er det en fordel men ikke et krav.
Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring med at skabe og kode Facebook applikationer.

Hvad tilbyder vi?:
Vi tilbyder en god freelance stilling med frihed og gode vilkår, som med tiden kan resultere i en fast stilling, hvis det ønskes. Dine arbejdes opgaver vil være meget varierede og vi garanterer at du ikke kommer til at lave flash bannere! Du kan enten arbejde på vores kontor eller hjemmefra og du vil få massere af ansvar og indflydelse på dine opgaver.
Hvis stillingen lyder som noget for dig, vil vi gerne se dit portfolio og dit CV. Send det sammen med nogle eksempler på din kunnen og beskrivelse af din rolle i projekterne til david@time-line.dk

Har du yderlige spørgsmål til jobbet, så ring til Timeline på 3266 1020 og spørg efter David Rasmussen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester