Avatar billede paxiz Nybegynder
24. november 2009 - 21:08

Networkcontroller [NO DB]

Hej. Som overskriften lyder har jeg ingen driver til min netværks controller, og dette gør at jeg ikke kan koble mig til nettet, hverken trådløst eller via kabel. Everest viser mig at jeg har et abit IP35 mother board, og det er en dell maskine. Hvis jeg finder de drivers der høre til min maskine igennem dells hjemmeside, finder jeg ud af at de ikke passer ind i min maskine når jeg prøver at installere dem.. Please, er der en der har siddet i samme situration for jeg har virkelig brug for noget hjælp. Jeg har brugt for langt tid på det og er virkelig ved at køre godt og grundigt død.. Det skal siges at jeg ikke har min disk med minde drivere.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester