Avatar billede Pitbull_Ali Nybegynder
24. november 2009 - 19:53

Bundkort

Jeg har problemer med mit bundkort, det begyndte med varmeproblemer på grafikkortet, computeren begyndte at fryse fast, troede det var køleren på grafikkortet der var defekt så jeg købte en vandkøler. Computeren virkede i næsten en uge, efter det kom så ram'ene der blev alt for varme, de var på 800Mhz, disse prøvede jeg så at stille ned til lidt over 600Mhz, så begyndte de at virke.... indtil chipsættet under cpu'en begyndte at give (varme)problemer, så ordnede jeg den også med vandkøler. Efter en måneds tid begyndte computeren at fryse fast igen, jeg kan mærke at ram'ene er lidt for varme synes jeg(ca.40°). Hvad er der galt? Jeg mistænker det er bundkortet der giver problemer, kan det hjælpe med at opdatere bios'en? Hvis ikke, udskift bundkortet?

Bundkortet er fra ECS, type: P35T-A V:1.0. Ram'ene er corsair xms2 xtreme performance ddr2 1024mb 800Mhz(4stk.) Grafikkort er fra Sparkle geforce 8800gtx (pci-e) 768mb gddr3. Cpu'en Intel core 2 duo 3ghz/4M/L333/06.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester