Avatar billede iversen_dk Nybegynder
16. september 2009 - 08:23

Grafikkort er underligt efter skift fra std køler til ny.

Hej.

Havde for nogle uger siden nogle problemer med mit grafikkort blev for varmt når der blev gamet, dette kunne løses ved at tage siden af kabinettet. Blev så enig med mig selv om at købe en ny køler, da jeg havde prøvet og rense den gamle uden resultat.

Jeg købte en ARCTIC COOLING ACCELERO XTREME 8800, og har i weekenden monteret den. Men nu når jeg spiller så er min fps faldet fra 50-60 til 30, og min pc lagger også af og til. Kan dog se at min temp på grafikkortet er faldet ca 17 grader.

mit grakfikkort er et inno 3d 8800 gts med 640 mb, nogen som ved hvad der kan være sket? alt er gjort på en ordentlig måde.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester