Avatar billede C_Pro Nybegynder
20. juli 2009 - 17:05

Når jeg tænder min bærbar amilo pi 1536, Jeg ser kun sort skærm?

jeg har en Fujitsu siemens amilo pi 1536, når jeg tænder den, ser jeg at lyserne blikker som det skal.  men skærmet er altid sort! jeg kan ikke se windows velkomsten. fordi det er sort skærm så jeg kan heller ikke se om windows kører som den skal. det eneste måde jeg kan tænd den er at jeg ligger den tændt i 1 time ca. så pludselig starter den automatisk . men jeg er ikke heldig hver gang.
igår læste jeg en artikel om den samme fejl. det var at blacklight eller inverter er brændt men hvordan kan man se at det ikke er grafik korten som er brændt.
Hvis det er blacklight inverter! hvordan kan min bærbar start nogen gang pludselig?
jeg skal lige sig at når jeg logge på windows så går der 5-10 min. før det går i sort skærm igen.? og nogen gang virker den til jeg genstarter eller tænder igen dagen efter  .

S-system:windows medie center
grafik-kort: ATI mobility Radeom X1400
inverter: blacklight/76G031071-1A
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester