Avatar billede kingokingo Nybegynder
13. juli 2009 - 21:35

Andel i Internetservice (sportsbranchen) gives gratis væk til den rigtige partner!

Der søges:

Partner som kan programmere større databaser og som i det hele taget har et højt niveau inden for programmering af hjemmesider og etablering af databaser. Det er af afgørende betydning at du kan programmere i PHP.

Virksomheden:

Der er tale om en virksomhed som arbejder inden for den professionelle sportsbranche. Virksomheden er baseret på en service som formidles over en internetportal, som er oversat til 10 forskellige sprog.

Vi er en virksomhed som består af 2 personer, en webdesigner og en sælger, men vi ønsker at sælge 20 % til dig, for at få en programmør ind i teamet, som ønsker at deltage i udviklingen af websiden. P.t. programmeres siden eksternt, men vi har et stærkt ønske om at stå for hele driften selv, for at kunne reagere hurtigere på markedet.

Vi giver de 20 % af virksomheden væk for at få en kompetent partner ind i virksomheden. Vores krav er en partner som har stor erfaring med programmering af websider (PHP), og som har tiden til at være med i projektet. Det er vigtigt at du er bosiddende i København eller omegn.

Kontakt for oplysninger om hvilken internetside der er tale om.

Oplysninger gives kun ved fremlæggelse af CV.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester