Avatar billede mortenus Nybegynder
01. maj 2009 - 18:00

phpformailer -- kan det være en server fejl ??

hejsa.. 

jeg har et problem med en hjemmeside funktion..

eller sagt på en anden måde er jeg tvivl om der er en funktion (phpformailer) på den server som jeg har købt domæne der ikke virker, eller om det er mig der har lavet en fejl da jeg har opdateret min hjemmeside.. 



det drejer sig om en bestil tid funktion på en hjemmeside.. det kører via verinet og deres phpformailer... jeg har ikke gjort andet end at rette noget tekst på siden og så oploade den igen

når jeg forsøger at sende en bestilling står den bare og summer og vil ikke sende forespørgslen. på proceslinjen står der www.verinet.dk/phpformmailer/phpformailer.php jeg har forsøgt at benytte firmaets eget kontakt skema som opfører sig på samme måde.. 

jeg er sikker på det ikke er en computer eller browserfejl, da jeg har prøvet 3 forskellige computere og flere browsere. 

Er det muligt at tjekke serveren, ved at pinge den eller andet..
har ikke andre oplysninger end nedenstående

http://www.web-hosting-top.com/web-hosting/web-hosting-top.verinet.dk-reviews
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester