Avatar billede fzy Nybegynder
06. april 2009 - 07:48

Mails bliver fanget spam-filter

I forbindelse med at nye brugere skal signe up på vort site er der implementeret en e-mail procedure hvor der fra en server administreret af vores web-partner (Future Factory Østrig) sendes en e-mail til brugeren som herefter skal bekræfte via et medsendt link - en meget almindelig procedure for mange andre websites.

Imidlertid viser det sig at mange af disse mails afsendt fra vores web-partner bliver fanget i det spamfilter som er opsat e-mail serviceudbyderene (specielt free mails) - således kommer disse e-mails kommer ikke frem til de nye kunder og bliver ikke engang modtaget i deres spamfilter inbox!

En forklaring som jeg er kommet frem til er at det er problematisk at afsende e-mails i vort navn zzz@domæne.com fra en mailserver når vores egne mails håndteres af en anden exchange server (outsourced) - med andre ord zzz@domæne.com e-mails kan ikke udspringe fra to forskellige mailservere uden at det giver problemer hos den modtagne e-mail service provider!

pls help :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester