Avatar billede Hashe Nybegynder
18. marts 2009 - 19:35

Skærm fryser, sortner og genåbner

Hej folk på Eksperten og andre.

Jeg har fra i dag af ikke været i stand til at kunne bruge min computer ordentligt, da min skærm er kommet i en situation, hvor den er ude af stand til at vise mig skærmbilledet konstant.

Når jeg tænder for min computer, er der ingen synlig startoptekst tilstede (som det plejer) - Når jeg hører den almindelige startop-tone, er jeg nød til at trykke på en knap på skærmen kaldet "source" - som sætter mig fra Analog --> Digital (Digital er jeg i stand til at se min baggrund samt ting på skrivebordet..

MEN! - og her er problemet:
Hver gang der er gået mellem 7-10 sekunder, fryser alt på min skærm (kan ikke bevæge mus eller noget - kun "menu" på selve skærmen, som giver tilladelse til at ændre farve, billede osv.)

Når dette frys sker, sortner skærmen for nogle få sekunder, hvorefter den igen kommer ud på skrivebordet. - dette sker gentagene gange med 5-7 sekunders mellemrum (Fryser, sortner og genåbner)

Jeg købte en Samsung Syncmaster 2053 BW efter nytår, og den har været god indtil i går aftes, hvor dette problem opstod.

Jeg spørger derfor til råds herinde i håb om, at der er nogen der kan hjælpe mig med at løse mit problem.

Er der tale om virus? graffikkort forældet? (har geforce 7600 GSOC)skærm- eller bundkort? please hjælp mig med at finde frem til problemet eller hvad der eventuelt kan løse det.

På forhånd tak til dem der gider at give sig tid til at hjælpe.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester