Avatar billede rasmusrefer Nybegynder
05. marts 2009 - 09:06 Der er 2 kommentarer

Google adsense problemer - -kan vi være blevet blokeret af Google??

-kan vi være blevet blokeret af Google??

Et hurtigt spørgsmål, hvis der er nogle der er eksperter i Google adsense..Eller har adgang til et Google adsense værktøj der kan finde fejl i opsætning etc. vil det være super!. Vi er en international business søgemaskine http://www.masterseek.com der har implementeret google adsense programmet på vores site men pludselig i sidste fredags vises annoncerne ikke mere? - kan vi være blevet blokeret af Google? og hvor kan man evt. tjekke det- jeg håber nogle kan hjælpe med nogle gode råd.
Rasmus Refer, Masterseek mobil 20300606

Google adsense partner ID: pub-6344649471097982
Avatar billede ladyhawke Novice
05. marts 2009 - 09:29 #1
Hvor hurtigt er jeres site? Jeg har hørt at hvis sider i et stykke tid, har længere svartid (for google) end 3 sekunder, så blokeres fra Googles side (ved ikke om det er sådan noget der sker for jer, men det er da et bud)
Avatar billede rasmusrefer Nybegynder
05. marts 2009 - 09:58 #2
Vores site er rimeligt hurtigt, og annoncerne vises også på vores andre site som. eks. http://www.masterseek.dk, der kører på samme server, så det er kun masterseek.com der ikke vises annoncer på pt. af en eller anden grund?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester