Avatar billede tiger_dk Mester
13. juli 2008 - 23:42 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hotmail.com virker ikke, men hotmail.dk virker fint, hvordan lige

Hej !

Jeg har et lidt besyndelig problem, når jeg skal ind og tjekke min hotmail, så kan f.eks. ikke komme ind på siden, hvis jeg skriver www.hotmail.com i adressefeltet, men hvis jeg skriver www.hotmail.dk istedet, går den fint ind, hvordan lige ?? Det andet burde da også virke.

Mvh
tiger_dk
Avatar billede tiger_dk Mester
14. juli 2008 - 13:12 #1
det sjove er, at når jeg skriver www.hotmail.com i adressefeltet, så kommer der et .url efter .com, selvom jeg sletter .url, så kommer det alligevel med i adressefeltet, og linket virker ikke, hvordan lige ?
Avatar billede tiger_dk Mester
15. juli 2008 - 12:24 #2
jeg tror det virker nu, jeg slettede linkede i fortrukne, og prøvede derefter at skrive www.hotmail.com i adressefeltet, så virkede det !
Avatar billede Mikethk Nybegynder
28. april 2009 - 10:38 #3
Jeg tror ikke hotmail.dk har noget med microsoft hotmail.com at gøre. Læste at det er en dansker der har domænet hotmail.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester