Avatar billede feller Nybegynder
06. juni 2008 - 19:50 Der er 1 kommentar og
1 løsning

WoW error 132 crash

Hej
Jeg har gennem de sidste 2 uger fået denne fejl når jeg spiller World of Warcraft. Fejlen opstår lige fra 10 minutters mellemrum til 40 min.
http://arentsen.feller.dk/wowerror1.JPG Dette er fejlen jeg får. Det er altid error 132. Hele fejlteksten kan findes her, hvis det hjælper: http://arentsen.feller.dk/wowerror1.txt

http://us.blizzard.com/support/article.x...16&pageNumber=1 Jeg har fulgt de råd i den artikel;

Jeg har prøvet mange forskellige ting for at få den til at stoppe. Jeg har prøvet at køre Blizzards repair tool, som tjekker alle spillets filer. Den sagde at filerne var meget beskadiget, jeg fik den derfor til at nedgradere spillet, hvorefter jeg opdaterede det igen.

Jeg har prøvet at køre spillet i OpenGL mode, det eneste det gjorde var at jeg fik alvorlige grafikfejl: http://arentsen.feller.dk/ (De to store billeder).

Jeg har prøvet at fjerne .net frameswork og ATI driveren, samt brugt DriveCleaner Pro til at fjerne ALLE ATI drivere. Herefter har jeg hentet den .net frameswork installation som ATI/AMD selv linker til, hentet den nyeste ATI driver som passer til mit grafikkort og installeret dem begge.

Jeg har været inde i msconfig og ændret på start, så den ikke indlæser start elementerne (så alle mine andre programmer ikke starter ved boot).

Jeg har prøvet at fjerne mit usb lydkort og fjerne driveren til det, hvilket ikke hjalp. Jeg har også prøvet at køre spillet i et vindue - det virkede heller ikke!

Jeg har kørt scandisk - ingen fejl der.
Jeg har ikke overclocked min computer og den er ikke speciel varm nogle steder.

Jeg fandt et forum hvor der var en der sagde at man skulle kigge på den virtuelle hukommelse i windows. Jeg har prøvet både at sætte den ned og op. Jeg har masser af ledig plads på mit C drev, hvor jeg også kører wow fra.
-----

Er der nogen der har andre forslag? Jeg er så godt som grædefærdig.. Kan det være at mit grafikkort er gået i stykker eller lign?

Mit hardware ser sådan ud: http://arentsen.feller.dk/hardware.txt

På forhånd tak.
Avatar billede feller Nybegynder
06. juni 2008 - 19:51 #1
Jeg har forresten prøvet at fjerne alle mine addons og slette cache samt config filer.
Avatar billede feller Nybegynder
01. september 2008 - 13:53 #2
En af mine ram blokke var defekte. Fjernede den og nu virker lortet igen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester