Avatar billede mtjoernelund Nybegynder
21. maj 2008 - 10:13

"Låst" dual screen setup

Jeg har netop anskaffet mit et kabinet udstyret med en lille touchskærm. Min plan var at køre vista med extended desktop, med mit fladskærmstv som primær monitor og kabinettets touchskærm som sekundær skærm, hvilket også virker fint nok når jeg går ind og sætter det op i ATI Catalyst Control Center.

Mit problem opstår hvis jeg enten slukker fladskærmen eller starter computerne op med fladskærmen slukket, efter at jeg har opsat mine dualscreen indstillinger. Hvis jeg gør dette, sætter den kabinettets skærm som primær og jeg skal ind i Catalyst igen for at rette indstillingerne efter jeg tænder faldskærmen.

Findes der ikke en måde hvorpå jeg kan "låse" skærmopsætningen, således at den forbliver den samme uanset hvilke af mine to skærme der er tændt/slukket?

Som nævnt kører jeg med vista (ultimate), jeg bruger onboardgrafik med kabinettets skærm tilsluttet vga og fladskærm tilsluttet dvi, ogjeg har installeret seneste version af Catalyst inkl. drivere.

Kan det virkligt passe, at det ikke kan lade sig gøre at lave det setup jeg ønsker?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester