Avatar billede speedpete Nybegynder
17. april 2008 - 14:22 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

upload file direkte

Hvis man har en desktop-app., som skal kunne sende en fil til en server... hvordan gør man det? Kalder en side a la www.minside.dk/upload.aspx?filepath=c:/docs/file ?
Avatar billede arne_v Ekspert
17. april 2008 - 14:34 #1
WebClient eller (Http)WebRequest klasserne
Avatar billede speedpete Nybegynder
17. april 2008 - 14:57 #2
ok, jeg kigger lidt på dem, så.
Avatar billede speedpete Nybegynder
17. april 2008 - 15:05 #3
øh, jeg prøver lige at omformulere mit spørgsmål: Hvordan laver jeg en webapplikation, som kan modtage filer direkte, uden at man skal bede brugeren om at vælge filen via en fileupload-kontrol?

Altså: Desktopappliaktionen (som ikke er .NET), siger til webapplikationen: Her er en fil, jeg lige har lavet, værsgo at modtage den og pas godt på den. Hvordan bærer webapplikationen sig ad med det? Hvis det i det hele taget er muligt?
Avatar billede arne_v Ekspert
17. april 2008 - 15:32 #4
På server side (web app) er det ens.

WebClient / (Http)WebRequest simulerer browser.
Avatar billede sherlock Nybegynder
17. april 2008 - 18:53 #5
Hvad er desktopapplikationen lavet i?
Det ville, umiddelbart, være nemmere at ftp den op, hvis den er lavet i et sprog, som det er til at finde en ftp-komponent til.
Avatar billede sherlock Nybegynder
17. april 2008 - 18:54 #6
Avatar billede speedpete Nybegynder
18. april 2008 - 09:30 #7
ok... desktop-app'en er lavet i Alaska, og jeg mener at den nuværende løsning er netop at ftp'e afsted; så det kan lade sig gøre. Problemet er vist egentlig, at vi gerne vil slippe for at sende ftp-login-information over nettet. Så egentlig er spørgsmålet vel ftp-relateret i virkeligheden: Hvis man har forskellige ftp-konti hos en webudbyder, kan man så have én ftpkonto som har fuld admin-adgang, og én konto som har begrænset adgang til en bestemt folder på serveren? Og hvordan virker det mht. kapacitet: Hvad hvis 20 brugere på én gang bruger den begrænsede ftp-konto? Er der generelle regler for det?

Men generelt til en anden gang: Er det tilladt for en web-app at bede browseren om at hente en fil fra klientens lokaldrev?
Avatar billede speedpete Nybegynder
12. august 2008 - 08:27 #8
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester