Avatar billede brian0905 Nybegynder
15. februar 2008 - 15:55 Der er 1 kommentar

Problem med en Label med billed og tekst

HEjsa,
Jeg vil lave en label i mit program. Den label skal have et billede yderst til venstre og så en tekst der står umiddelbart til højre for billedet. Jeg har fået placeret både tekst og image på min  label, men har problemer med at få teksten til at komme EFTER billedet, lige nu står de oven i hinanden. Begges align er lig med "MiddleLeft", er der en property jeg har overset i forhold til at "tile" den i forhold til hinanden, således teksten første kommer efter imaget....eller er jeg nødt til at lave mig en composite kontrol med en picturebox og en label

/Brian
Avatar billede winners79 Nybegynder
16. februar 2008 - 16:02 #1
Nej der er ikke noget du har overset, tekst og image aligner kun i forhold til borders og ikke til hinanden, dog kunne du eventuelt aligne billedet til middle og tekst til right
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester