Avatar billede unknown_someone Juniormester
12. november 2007 - 09:20 Der er 1 løsning

Billigste udbyder af Internet - elrotel?

Er på jagt efter noget Internet - der er ikke de store krav til hastighed, men i første omgang er prisen. De fleste steder kræver de helt lave forbindelser samtidig oprettelse af fx fastnet eller også er det forbrugsafregnet og det er ikke interessant. Det er et forholdsvis yderområde (Vallensbæk) så clearwire kan endnu ikke love noget.

Jeg er så faldet over elrotel, som kan levere en 160/128 for 98,- om måneden - men jeg kan intet hverken negativt eller positivt finde om dem efter en tur på google, deres hjemmeside virker ikke top-prof og så er jeg i tvivl om hvorvidt de kun opererer i østjylland. Nogle der har noget at sige om dem?

Hvis nu elrotel ikke er en mulighed hvad kan i så foreslå af billige alternativer?
Avatar billede unknown_someone Juniormester
17. december 2007 - 12:58 #1
lukker.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester