Avatar billede kasperkr Nybegynder
10. november 2007 - 18:23 Der er 1 kommentar

Komponentindgang i stykker?

Jeg har købt et nyt LG 37" LCD fladskærmstv, som jeg bruger som PC skærm. Det fungerer udmærket, men når jeg vil spille Nintendo Wii eller Xbox 360 og benytter componentudgangen til at spille over, så er der noget galt med billedet. Jeg vil selv beskrive det som dårlige kontraster. Dvs der er ikke de store problemer i lyse spil, men spiller man fx et gyserspil, så er det næsten umuligt at se hvad der foregår på skærmen. Det sorte bliver mudret rød og der er stort set ingen nuancer. Jeg har ringet til fona og LG men de siger der må være noget galt med mit kabel, men har prøvet 3 forskellige og de fungerer fint hos min ven... hvad kan der være galt??
Avatar billede kasperkr Nybegynder
13. november 2007 - 17:08 #1
Problemet er nu blevet visualiseret:

http://www.gogameglad.com/componentproblem.PNG
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester