Avatar billede drikstofte Nybegynder
02. september 2007 - 01:14

Hjælp til browser spil

Hey,

Er ny herinde. Og vil lige først sige "HEJ" :D. Men nu til mit indlæg/tråd.

Vi er to venner, der i gang med at skrive koncept til et browser spil. Horse Manager, bliv ikke skræmt. Vi ved heller ikke meget om heste. Men er igang med, at skrive ideer, forslag og koncept til et browser spil, kaldet Horse Manager.

Grunden til dette er, målgruppen er stor. Der en del piger der kan lide heste, og når vejret er dårligt eller de keder sig, så passe deres virtuelle hest fx ;D. Samt nogen drenge er jo oss vilde med heste og måske ældre der synes om spillet.

Lige nu er spillet på koncept plan som beskrevet. Vi skriver ideer og laver koncept. Vi overvejer lægge siden op med en blog, hvor brugere tilknyttet til et forum kan diskutere vores koncept vi udvikler på og komme med ideer. Og til sidst bliver konceptet til et spil. Og man kan få sin virtuelle hest.

Spillet alt i alt vil handle om, at man får en hest. Man passer den, tager til stævner, træner den osv.

Spillet skal ikke være forum basseret som nogen spil er. Det skal foregå som Hattrick eller ManagerZone fx. Udvikling fra dag til dag.

Vi overvejer at lave det i .Net. Jeg selv uddannet web integrator, men kan ikke meget .Net. Derfor søger vi en eller flere der med på ideen og har lyst til, at udvikle med. Det er ulønnet til det en dag, bliver en succes og vi tjener fint på det.

Nogen der vil med på hesten :P?

(ved ikke om det er rigtigt sted dette indlæg skal være).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester