Avatar billede kuhlmeier Nybegynder
28. august 2007 - 10:25 Der er 2 kommentarer

kvoten er for lille

Jeg sidder i Vestjylland og prøver at hjælpe min faster på Bornholm med et problem på hendes gamle komputer med Windows 2000. Den skriver: Kvoten er for lille ...  når hun prøver at åbne Outlook Expres og Internet Explorer. Hvad kan jeg gøre for hende ??? Vi har prøvet at kører Diskoprydning. og jeg har sendt en disk med CCLeaner, som vi vil forsøge at kører senere i dag, men det er jeg bange for ikke gør nogen forskel.
Avatar billede pazau Nybegynder
28. august 2007 - 14:59 #1
Så vidt jeg husker så skal rette sådan noget ved at: gå ind i> Denne Computer > Højreklik på C: > Gå ind under fanen Kvota, og rod selv lidt derinde ;-)
Avatar billede pazau Nybegynder
28. august 2007 - 15:00 #2
sorry lidt stavefejl :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester