Avatar billede gargantua Nybegynder
05. juni 2007 - 10:48

HVordan laver jeg en custom Internet Explorer Toolbar?

Jeg har søgt på nettet uden held efter en tutorial til hvordan jeg laver en IE toolbar. Jeg ønsker at kode i C# og Visual Studio 2005, så helst ikke C++ eller gammel COM teknologi (som jeg aner et klap om). Jeg har fundet en del links til kommercielle programmer der kræver penge for program + evt. sourcekode, men dette er altså ikke interessant, da jeg ønsker en open-source/freeware løsning, hvor jeg selv kan ændre på koden.

Toolbaren skal være lidt á la Google toolbaren, men bare med min egen funktionalitet, bla ønsker jeg at lave nogle knapper/comboboxe som kan trække noget information ud af html koden.

Er der nogen som kender til links herom, eller véd hvordan man laver en IE toolbar. Al hjælp er påskønnet. Det er til en eksamensopgave.

MVH
Jens
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester