Avatar billede ravnus Nybegynder
01. januar 2007 - 22:20

Fifa 2007 netværks-problem

Vi er 2 der prøver at spille Fifa 2007 over netværk, men vi kan ikke få det til at fungere. I Windows virker netværket fint, vi kan fx filoverføre, dog viser den i det lille netværksikon i bunden af skærmen et gult advarselsskilt (begrænset eller ingen forbindelse). Når man kigger på detaljerne for det begrænsede netværk kan den kun vise de første 3 detaljer, fx ip-adresse. Den kan bla. ikke finde standardgateway. Inde i Fifa kan den ene computer godt se når den anden har lavet et spil, men når man trykker på spillet skriver den "establishing connection" og forbindelsen afbrydes. Muligheden for direct ip kan vi heller få til at virke! Vi har prøvet at slå diverse firewalls osv fra, dog uden succes..
Håber i kan hjælpe!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester