Avatar billede apollon55 Nybegynder
25. november 2006 - 17:23 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Opsætning af TOPCOM router

Ok alle eksperter. Har nu bøvlet med at få krypteret min trådløse internetforbindelse i 2 timer. UDEN held. Det eneste jeg vil er, at få sat et password på, så ikke alle kan komme på, da jeg bor tæt på mange naboer. Min router er en TOPCOM Skyracer WBR 254G. Jeg har virkelig brug for en step by step guide, da jeg sagtens kan finde stedet hvor jeg sætter password på, men bare ikke kan få det til at virke. Det er som om det forsvinder, hver gang jeg kar oprettet et password. Håber virkelig i kan hjælpe, da jeg VED at nogen her omkring bruger mit netværk. På Forhånd mange tak!!!
Avatar billede apollon55 Nybegynder
25. november 2006 - 20:16 #1
er der virkelig ingen som kan hjælpe mig :(
Avatar billede apollon55 Nybegynder
30. november 2006 - 18:23 #2
ok
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester