Avatar billede herberth Juniormester
05. november 2006 - 18:01 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Skærm går i sort

Hej

Jeg har en bærbare Compaq (Presario 1500) - I går gik min skærm ned - det ser ud til at den er på pauseskærm mode - Man kan meget svagt se hvad som står inde bagved.

Nu er mit spørgsmål.

Er dette fordi den bare er kaput? - Altså på samme måde som et fjernsyn's billederør kan gå i stykker når det bliver gammelt.

Eller er der noget jeg kan gøre? - Hvis det nu er virus eller andet der "bare" fucker windows up - er der så noget jeg kan gøre i opstarten for at komme om bagved til koderne?

Håber på svar fra jer eksperter
Avatar billede herberth Juniormester
05. november 2006 - 19:25 #1
Skal jeg omformulere spørgsmålet?

Er det forståeligt nok?
Avatar billede kogt Nybegynder
05. november 2006 - 23:43 #2
du kan proeve og starte op i fejlsikret tilstand og se om det hjaelper... Altsaa om der kommer billede paa igen...

tror du skal trykke F8 under opstart kan ikke lige huske hvilken F tast du skal bruge ellers proev dig frem der er kun 12 af slagsen men proev F8 eller F5 maaske
Avatar billede Slettet bruger
09. december 2006 - 12:14 #3
jeg har lige fået det samme problem på min Vega. Den gik i sort for et år siden, men vågnede op, da jeg "klodsede den op", så blæseren, der sidder i bunden, fik luft. Nu er en sort igen, og jeg kan svagt ane, at der er liv i den bagved. Måske ved nogen noget efter så lang tid.
Avatar billede herberth Juniormester
15. februar 2011 - 17:56 #4
tråden lukkes
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester