Avatar billede logitech33 Nybegynder
04. oktober 2006 - 12:49 Der er 1 kommentar og
1 løsning

server side validating

Hi,
jeg er igang med at lave en form hvor folk skal fylde nogle informationer i dem, jeg har både client side validation (javascript) og server side validation.
hvis nogen udfylder nogle af felterne og springer og andre så skal tomme felt blive rød eller teskten blive rød, hvordan kan man gøre det uden at man skal skrive for hvert felt...

kan man skrive en eller anden form for kode som "checker" alle felter og hvis en felt er rød så kommer den med en besked om at denne felt skal udfyldes..
Avatar billede snepnet Nybegynder
08. oktober 2006 - 23:53 #1
Umiddelbart lyder det som om du har brug for en RequeredFieldValidator... Den fremkommer med en fejlmelding, hvis brugeren ikke har udfyldt feltet.
Mvh
Avatar billede logitech33 Nybegynder
14. oktober 2006 - 19:48 #2
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester