Avatar billede backupmand Nybegynder
02. september 2006 - 09:16

IP telefoni hos Bredbandsbolaget

Hej,
Er der nogle der har nogle erfaringer med IP telefoni hos Bredbandsbolaget.se ? Vi har lige bestilt en IP telefoni løsning med en hurtig internetforbindelse, men vi har endnu ikke nogen voip telefon, hvorfor der lige nu uddeles nogle point. Pointene går til den person, der kan rådgive lidt indenfor området:
-Om der findes en speciel god IP telefon og en man absolut skal undgå (og at prisen er god!)
-Om man kan købe en IP telefon som både kan tilsluttes PC'en så man kan bruge Skype og så IP adapteren til voip routeren (jeg er stærkt i tvivl)
-eventuelt ....
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





Premium
Søstrene Grene skifter Microsoft ud med SAP og rykker for første gang i clouden i stor ERP-transformation: Der er brug for en helt ny tilgang