Avatar billede bluesnix Nybegynder
30. maj 2006 - 15:35

Jeg kan ikke finde min .swf fil efter indsætning af Javascript

Jeg har et HTML dokument, hvori jeg har placeret min Flash-fil. Jeg har indsat en Flash Player detector i form af et Javascript, men herefter har jeg to problemer (detectoren virker helt fint!):

- For det første havde jeg før placeret min .swf fil i en tabel, men jeg var nødt til at fjerne tabellen, for ellers lå Flash-filmen dobbelt, når den blev loaded. Men jeg vil stadig gerne kunne placere .swf filen med align=center. Hvordan gør jeg det?!

- Men hvordan finder jeg i det hele taget .swf-filen nu? Da jeg havde den i en tabel, var det jo ganske enkelt at se, men nu kan jeg ikke finde den... Hjemmesiden virker fint, så et eller andet sted må den være - det vil sige, at jeg formoder, at min index-fil linker til den. Men når nu jeg opdaterer min Flash-film i Flash og skal have det hele til at være opdateret på hjemmesiden også, hvordan gør jeg så det?

Den hjemmeside det drejer sig om er: www.beatart.dk

Håber I kan hjælpe!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester