Avatar billede kfk Nybegynder
04. marts 2006 - 08:15 Der er 2 kommentarer

MouseOver rullemenu - indhold styres af SSI

Hej Eksperter

Jeg skal lave rullemenuer (ligesom www.dtu.dk). Nemuerne skal kunne vises selvom brugeren har deaktiveret Java i sin browerser. Hele menusystemet (linien med alle rullemenuerne) skal kører som SSI, så menuerne + indhold på alle sider kan styres fra en fil.

Hvordan gør jeg det...?
Avatar billede roddelflop Nybegynder
04. marts 2006 - 19:10 #1
Du kan lave menuen/menuerne med css.
Prøv f.eks. at kigge på http://css.maxdesign.com.au/listamatic/ (der er vistnok nogle eksempler på "nested" menuer med css) eller læs mere om emnet hos http://alistapart.com .

Om de skal inkluderes med ssi eller ej er sådan set ligemeget, det kræver blot at du gemmer menuen/menuerne som selvstændige htmlfiler, og kalder dem med noget i retning af: <!--#include virtual="dinmenu.html"-->.

Eller noget.
Avatar billede roddelflop Nybegynder
04. marts 2006 - 19:13 #2
Nåhja, det er selvfølgelig kun selve listedelen af dine menuer du skal kalde med ssi-kommandoen. Resten lægger du naturligvis i din css-fil.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester