Avatar billede pdam Nybegynder
11. februar 2006 - 15:02

Skype telefon ikke forbundet

Jeg har en DUALphone Skypetelefon, som indtil for nylig virkede fint. Efter at jeg gav min computer (en ACER Aspire 1350) en "cold restart", har jeg ikke kunnet få det til at virke. Jeg har både prøvet at lade windows selv finde telefonen, og jeg også installeret den medfølgende driver (fra den cd der fulgte med telefonen). Det går sådan set fint, men der er som om at telefonen ikke kan finde Skype, og omvendt. I "indstillinger" i Skype er der under "privatliv" et link der hedder "kontroller andres programmer til Skype" eller sådan noget, men det kan jeg ikke klikke på. Det er ellers det der står på Skype.dk at man skal gøre.

Nogen forslag
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester