Avatar billede kebb Nybegynder
30. november 2005 - 08:33

Wanted: Erfaren grafisk illustrator

Grafisk illustrator søges til stilling som deltidsansat hos virksomhedens afdeling i Danmark. Afdelingen er placeret på campus på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby. Udviklingskontoret udgør en del af en mindre IT-virksomhed, hvor vokseværk i disse tider sætter os i en situation med behov for forøget kapacitet. Afdelingen beskæftiger i dag 15 ansatte.

Som ansat kommer du til at få en betragtelig mængde selvstændigt arbejde, da du bliver virksomhedens eneste grafisk kloge medarbejder. Det er et krav med tidligere erhvervserfaring indenfor den samme sektor. Du skal være fleksibel mht. arbejdsplanlægning, da vi arbejder med deadlines og fra tid til anden har uger med hektisk aktivitet, men det er klart, at vi, i kraft af din status som studerende, også udviser fleksibilitet i forbindelse med dit eksamensskema.

- Svingende deltidsarbejde estimeret til 5-15 timer om ugen
- Timeløn efter kvalifikationer (send en mail for mere information)
- On-campus på DTU 10 min fra Lyngby S-togsstation

Vi søger en person med solide færdigheder indenfor ét og meget gerne flere af de følgende grafiske illustrationsværktøjer:

- Adobe Photoshop
- Adobe Illustrator
- Macromedia Flash
- Macromedia Dream Weaver

Hvis ikke du har mulighed for at fremvise dine færdigheder vha. tidligere arbejde, certificering eller anden dokumentation, så vær venligst opmærksom på at vi vil give dig en ubetalt test-opgave for objektivt at vurdere dit niveau. Hvis du er usikker på, om dit niveau møder vores forventninger, så send en e-mail og lad os tale om det.

Er du interesseret i yderligere information? Send en e-mail til Kevin Bro på e-mail adressen kb@hostedtechnologies.com.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester