Avatar billede hmann Nybegynder
20. oktober 2005 - 14:52 Der er 1 kommentar og
1 løsning

følger dvi kabel med?

Hej,

har lige bestilt en Samsung Syncmaster 193p+ som skal afhentes på vej fra arbejde. Nu har jeg midlertidigt læst i en tråd på EDBPriser.dk's fora at der af en eller anden underlig grund kun følger et DVI kabel med til sølv-udgaven af skærmen og ikke til den sorte (som jeg har bestilt).

Er der nogen der kan af- eller bekræfte dette? Synes det lyder mystisk, men er det ikke med skal jeg jo lige have bestilt det ved siden af..
Avatar billede hmann Nybegynder
20. oktober 2005 - 14:54 #1
PS: er der nogen chance for at der fulgte et DVI kabel med til mit grafikkort? Er det standard at der følger et skærmkabel med til grafikkort med DVI udgang? Så er der jo ingen grund til at bestille et..
Avatar billede hmann Nybegynder
24. oktober 2005 - 08:24 #2
der fulgte kabel med
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester