Avatar billede glazzy Nybegynder
19. oktober 2005 - 17:45 Der er 3 kommentarer

problemer med trådløs router

kom til at slukke for strømmen til min trådløse router og nu kan computeren ikke finde den igen. routeren er en d-link di-624+ og computeren en hp pavilion zd
Avatar billede james_t_dk Juniormester
19. oktober 2005 - 18:35 #1
Din Router burde kunne huske opsætningen, selv om at den mister strømmen, men check lige om noget har ændret sig!
Avatar billede glazzy Nybegynder
19. oktober 2005 - 18:51 #2
jeg er total idiot til computere, fik også hjælp her til at sætte den op, så du bliver nødt til at udspecifere det lidt. jeg kan godt finde mit netværk, men kan ikke oprette forbindelse til det.
Avatar billede james_t_dk Juniormester
20. oktober 2005 - 07:36 #3
Kan du komme ind i din Router? Hvis du ikke ved hvordan, så syntes jeg at du skal starte med at kikke i manualen. Sagen er at opsætningen på din PC og i din Router jo skal være den samme, specielt, hvad angår eventuel kryptering af signalet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester