Avatar billede jobbe104 Nybegynder
09. juni 2005 - 19:24

Freelanceopgave (Integration med Navision, SEO, bookingsystem mm)

For et firma der udlejer sommerhuse på den midtjyske vesterhavskyst, søger jeg en/flere seriøse web programmører (+ evt designer), som kan hjælpe os med udviklingen af et større nyt website.

Da marketing er en vigtig del af udviklingen, skal du tidligere have arbejdet med markedsføring på internettet - herunder optimering til de gængse søgemaskiner og robotter samt evt have erfaring inden for usability.

Det er meningen at sitet skal opbygges i et CMS, sådan at vi selv senere kan varetage opdateringen af de statiske sider. Derfor er det en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med forsekellige CMS, sådan at du kan hjælpe os med udvælgelsen af det rigtige CMS.

Sitet skal opbygges efter (X)HTML standarden med CSS (efter standarder på w3.org).

Der skal udvikles et modul til booking af sommerhusene. Dette modul bliver specificeret nærmere sammen med dig. Data som bruges til dette booking modul skal hentes fra vores Navision Financials database. Derfor skal du tidligere have stiftet bekendskab med integration til Navision Financials eller lign.

Hvis du mener du opfylder ovenstående krav og har mod på opgaven, er du velkommen til at kontakte mig på post(at)jacobjorgensen.dk . Gerne med information om tidligere projekter du har deltaget i.

Mvh
Jacob
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren teamleder til årsopgørelsen

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Cyber Security Konsulent

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Data engineer til cloud-baseret dataplatform