Avatar billede satyriasis Nybegynder
18. april 2005 - 23:18 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

kan man lave målestok 1:1

Hvis man f.eks. laver en firkant som er 50*50 pixel. Kan man så få den renderet i præcis det samme målestoksforhold? altså så den også kommer ud på et billede som er 50*50 pixel???
Avatar billede michael-k Nybegynder
20. april 2005 - 12:33 #1
Du arbejder vel ikke med pixels i 3dsmax ?

Men ja man laver jo normalt sine modeller i 1:1. Altså hvis et hus er 6 m langt, så laver man det 6 m langt i 3dsmax også, medmindre man vil spare på ressourcerne, så kan man jo lave målene i et andet forhold eller scalere skidtet.

Når du så render er det jo i 1:1 der også. Så det jo op til dig hvor tæt du ser din boks, jo længere væk, jo mindre bliver den jo.....
Avatar billede osborne Nybegynder
17. maj 2005 - 00:22 #2
Du kan modellere i hvilket størrelse du ønsker .. og rendere i hvilken størrelse du ønsker. Der er ikke umiddelbart nogen sammenhæng mellem de to ting.
Avatar billede satyriasis Nybegynder
17. maj 2005 - 10:54 #3
Spørgsmålet er lukket..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester