Avatar billede rossoneris Nybegynder
23. december 2004 - 13:48 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Automatisk "ja" til fil

Når nogen i mirc sender en fil, kan det så ikke lade sig gøre at programmet per automatik bare henter filen, istedet for man skal til at "accepte" osv.
Avatar billede sw_red_6 Nybegynder
23. december 2004 - 13:57 #1
jo det kan godt lade sig gøre men det er ikke ligefrem det sikreste at gøre. jeg er ikke sikker men det kan vidst sættes inde i dcc i options
Avatar billede idle Nybegynder
23. december 2004 - 14:06 #2
Derinde kan du sætte den til at auto-accepte fil-overførsler. Første gang du modtager en fil efterfølgende vil den spørge om du nu også er helt sikker men derefter henter den bare filerne.

Du vil muligvis også slå "ignore" fra - den ignorer filer per default. Den skal stå til at acceptere alt. Længere nede på samme side er der en boks der slår ignore til igen efter et antal minutter - den skal du så også have slået ihjel...
Avatar billede rossoneris Nybegynder
23. december 2004 - 14:14 #3
Inde I Mirc under "tools" kan man vælge "options". Derinde under "Dcc" kan jeg umiddelbart ikke se nogen steder man kan sætte flueben sådan den bare tager imod alt ?
Avatar billede idle Nybegynder
23. december 2004 - 14:19 #4
Den der hedder "On Send Request" skal sættes til auto-get file.

Under "Folders" kan du slå DCC ignore fra.

Se evt. http://users.cybercity.dk/~bse13140/mIRC_Guide1.htm
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester