Avatar billede jerrydidde Nybegynder
24. juni 2004 - 11:35

Webcam i Yahoo Messenger

Hej hjælp mig
Jeg har installeret Yahoo Messenger 6.0. Jeg har Windows XP Home Edition. Jeg har også MSN installeret. Mit problem er mit Webcam. Det virker perfekt i MSN, men så snart jeg aktiverer det i Yahoo, fryser programmet i sin helhed og jeg kan overhovedet ikke få noget til at virke, så jeg skal slukke og tænde igen. Windows reagere med to meddelelser, den såkaldte fejlrapport.
*.*\Temp\Wercc.tmp.Dir000\ypager.exe.mdmp og
*.*\temp\Wercc.tmp\.Dir000\Appocompat.txt
Jeg har fået yahoos forslag til rettelse i registreringsdatabasen under Webcams...det har jeg gjort..det hjælper overhovedet ikke.
Hvad skal jeg gøre, jeg har nyinstalleret og lukket og fjernet MSN(hvis det skulle drille) men så snart jeg rører knappen: View my webcam..så...færdig..fryser og viser så..ved contral-alt-delete...Programmet svarer ikke.
Hjælp mig jeg er en ældre herre der bruger computeren meget og er også glad for at kommunikere med cam.
jenning412@hotmail.com
hilsen Mogens fra FYN
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester