Avatar billede suss Nybegynder
22. marts 2004 - 15:47 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Fast placering af billede

Jeg er ved at udforme et html brevpapir til brug i Outlook Express. Let nok, men jeg har det problem, at nogen af mine mail-modtagere benytter Lotus, og selv om jeg har sat billedet til no-repeat bliver det gentaget på hele siden hos dem, således at de ikke kan læse teksten.

Derfor har jeg ladet baggrunden være hvid og så "henter" jeg billedet fra en hjemmeside. Så langt så godt!

Mit problem er nu, at billedet flytter med teksten og at mine automatiske indsatte signaturfiler står på linie med mit billede.

Jeg vil gerne have mit billede til at "stå fast" øverst i højre hjørne - derefter 3 blanke linier (hvor jeg selv kan tilføje diverse tekst) - og så indsættes signaturfilen.

Jeg ved godt, at jeg blot kan klikke på signaturfil/indsæt, når jeg har skrevet min mail. Men jeg synes, det er smart med auto, hvis det kan lade sig gøre!

Er der nogen som kan hjælpe mig??
Avatar billede mm12010 Nybegynder
22. marts 2004 - 16:06 #1
uden at være helt sikkert på at jeg har forstået det rigtigt kan du prøve:

<img src="fil.gif" style="float:right;">
Avatar billede suss Nybegynder
22. marts 2004 - 16:31 #2
Det har jeg ihvertfald nu *s*

Men det har ingen effekt. Min auto signatur fil kommer ind i mail øverst til venstre og mit billede (logo) kommer ind i højre side men lidt længere nede på "papiret" end signaturfilen. Desforuden hvis jeg placer min markør allerøverst i mailen (html-doc'en) og trykke enter, så flyttes logoet længere ned i mailen.

Jeg har brug for (ønsker mig), at mit logo forbliver øverst i højre hjørne uanset..... ligesom på go gammeldavs brevpapir på tryk
Avatar billede olebole Juniormester
22. marts 2004 - 16:43 #3
<ole>

Sådan er det desværre af og til med HTML-mails. Ikke alle mail-klienter læser HTML/CSS synderlig godt. Det sikreste er, at skrive 'stenalder-HTML', hvilket de fleste forstår.
Endnu bedre er det at sende e-mails i RTF. De fylder mindre, hvilket er noget alle Hotmail- og andre web-mail-brugere er lykkelige for - og det er vel de færreste, der har brug for at kikke på billeder, når de skal læse en besked  :)

/mvh
</bole>
Avatar billede suss Nybegynder
22. marts 2004 - 16:53 #4
<ole>

Ja, det har du jo nok ret i *s* Men mine logoer er små, der et kun et og så fungerer de som link til en hjemmeside - og det er modtagerne meget glade for :o)
Så hvis det kan lade sig gøre................
Avatar billede olebole Juniormester
22. marts 2004 - 17:14 #5
Hmmmm ... en HTML-mail fylder oftest 5-10 gange så meget som den tilsvarende RTF-mail - og det uden, man får noget af værdi til gengæld. Det er eksempelvis en pest, at Eksperten er gået over til HTML-mails  :o|

Men hvis du absolut insisterer, må du igang med at lave helt basalt tabelværk i HTML3.2 eller HTML4.0 - og begrænse CSS til et absolut minimum.
Avatar billede suss Nybegynder
20. juni 2004 - 19:05 #6
Har ikke rigtig kunnet få det til at "funke". Lukker spørgsmål - tak for kommentarer
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Salesforce CTO - Nordics

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Engageret platformsejer med flair for it-drift

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Underdirektør til gældsområdet