Avatar billede superjohn Nybegynder
24. september 2003 - 21:18 Der er 2 kommentarer

Skift mellem 2 internetforbindelser

Hej
Mit problem er følgende: Jeg har 2 internetforbindelser. Den ene kalder jeg SKODNET og den anden STOFA. Jeg har også 2 netkort, et til den ene og et til den anden. Når jeg starter min pc op starter den på SKODNETTET. Når jeg vil stifte til STOFA så deaktiverer jeg SKODNETTET og STOFA kører. NÅr jeg ikke vil suge mere på STOFA så aktiverer jeg SKODNETTET. Alt dette virker fint, men når Jeg så vil skifte til stofa igen, så kan SKODNETTET ikke deaktiveres. Findes der en lættere måde at skifte eller er det den eneste måde og hvorfor kan jeg ikke deaktivere Det lorte net.
Avatar billede shitping Nybegynder
24. september 2003 - 22:14 #1
Du kunne jo lave en batch-fil der ændrede i din routing-tabel, så skulle du jo ikke deaktivere nogen af netkortene !
Prøv at skrive route print i en kommandoprompt med begge netkort aktiveret, så kan du se hvordan din routing tabel er sat op.
Avatar billede bjuhl Nybegynder
25. september 2003 - 08:54 #2
Skod skodnettet. Stofa tilbyder Flatrate, så kan du jo suge alt det du vil....
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester