Avatar billede flash-man Nybegynder
15. september 2003 - 22:15 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Gem kodeord?

Hejsa Eksperter!

Vi har fået internet på min kostskole, og det er jo alt sammen meget godt, men hver gang jeg åbner et nyt browser vindue kommer denne skærm op www.bored.dk/eksperten/logon.jpg 2 gange!

Vi bruger Microsoft Firewall Client, og ville vide om der ikke er en måde, hvorpå man kan få den til at huske kodeordet, så det ikke skal skriver HVER GANG??
Avatar billede bufferzone Praktikant
15. september 2003 - 22:48 #1
Det tror (håber) jeg ikke der er, det ville være en sikkerhedsbrist af de store. Fysisk adgang til din maskine og man er på, remote adgang til din maskine og man er på. Det ville være en dårlig ide.
Avatar billede flash-man Nybegynder
15. september 2003 - 23:31 #2
hm... ok, så tror jeg bare jeg vil lade vær med at søge, og nøjes med at skulle skrive bruger/kode 2 gange, hver gang... Men ellers tak!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester