Avatar billede worbech Nybegynder
02. august 2003 - 21:14 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Login på Xp

Efter jeg tilføjede Client Service for Netware, kommer der et login-vindue hver gang jeg åbner window. Det er ikke identisk med det login-vindue, der fremkommer, når jeg sætter password på mine brugere, ligner nærmere det fra windows 2000. Jeg håbede at vinduet ville forsvinde, efter jeg fjernede denne service igen, men det gjorde den ikke. Den dukker også op, selvom jeg intet password har på computeren. Nogen der har et bud på, hvordan jeg fjerner den?
Avatar billede abpdk Nybegynder
02. august 2003 - 21:45 #1
Under "Control Panel" -> "User Accounts" -> "Change the way users log on or off"...er "Use the Welcome screen" da markéret? Hvis ikke så prøv at markér den. (beklager det engelske)
Avatar billede hmortensen Nybegynder
02. august 2003 - 21:45 #2
http://www.winguides.com/registry/display.php/972/

Du sætter bare LogonType til 1 igen
Avatar billede worbech Nybegynder
02. august 2003 - 23:37 #3
Takker... Nu virker det :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester