Avatar billede atro Nybegynder
09. maj 2003 - 14:14 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Flytning m.m

Hej, jeg har lige et par spørgsmål.

Da jeg er flyttet hjemmefra i en lejlighed uden fastnet/adsl, og resten af familien bor hjemme (HUS), men flytter med i løbet af en måned til 2.  kan jeg ik bestille internet uden at binde mig for fastnet og adsl i 6 måneder. Det jeg leder efter er en løsning på at have internet begge steder, indtil alle flytter over i lejligheden og vi flytter fastnet telefonen over i lejligheden, og bestiller nyt adsl.

spørg bare løs, jeg er pænt desperat lige nu :p
Avatar billede keysersoze Guru
09. maj 2003 - 14:17 #1
erhm - hvorfor SKAL oprette fastnet? sidst jeg snakkede med CC var det ligegyldigt med fastnet for at få ADSL... det var i "gamle dage"

prøv lige at forhør dig en ekstra gang rundt omkring
Avatar billede atro Nybegynder
09. maj 2003 - 14:38 #2
okay, undersøgte nu også kun TDC da det er dem vi har atm. men hvis CC ik kræver fastnet er jeg da lige nød til at ringe dem op :)
Avatar billede keysersoze Guru
22. maj 2003 - 18:11 #3
fandt du ud af noget?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester