Avatar billede autolog Novice
03. april 2003 - 13:41 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Placering

Hvem kan oplyse mig om hvordan man kommer blandt de først viste når der søges i søgemaskinerne.

Så siger I nok: jaaa, det er jo faktisk sådan at den enkelte søgemaskine har egne kriterier for hvilket sites som vises først!

Ja, men kan du/I ikke opliste disse for de mest anvendte søgemaskiner i dk. Og oplyse om hvad jeg præcist skal fortage mig for at mit site øverst i en søgning!!!!

Håber I kan hjælpe mig ;o)
Avatar billede exp Juniormester
03. april 2003 - 13:45 #1
Avatar billede thomasejsing Nybegynder
03. april 2003 - 14:31 #2
Hvis du ikke 100% ved hvad du laver og hvad du har gang i så LAD VÆRE, det er alt alt for nemt at blive black listet på søgedatabaserne, så, kan du evt prøve http://www.tedesign.dk i stedet for, der bliver dit site tilmeldt, samt selve siderne optimeret, således at dit site rangere så højt som muligt, OG LIGE FOR EN SIKKERHEDSSKYLD SÅ ER DER INGEN SERIØSE VIRKSOMHEDER DER KAN garantere DIG TOP 10-20-30-100 PLACERINGER PÅ SØGEDATABASERNE
Avatar billede msnilsson Nybegynder
03. april 2003 - 16:08 #3
Så svært er det heller ikke - tjek Metakodeskolen på http://webconsult.forbrugerportalen.dk/metakodeskolen.asp, og se hvilke kataloger og søgerobotter det er værd at tilmelde sig (det er max 5-10 stykker af hver - ikke 5000, som tedesign tilbyder...) på http://webconsult.forbrugerportalen.dk/robotter_tilmelding.asp og http://webconsult.forbrugerportalen.dk/kataloger_tilmelding.asp. Herudover er de links som exp nævner også relevante.

Mvh.
Morten Schriver
Forbrugerportalen Web Marketing Consult
Avatar billede thomasejsing Nybegynder
08. april 2003 - 23:14 #4
Hvilke svar kan du bruge????
Avatar billede demib Nybegynder
09. maj 2003 - 13:27 #5
Den eneste måde at sikre en konstant god placering i søgeresultater på de ord du gerne vil findes på er at købe sig til det gennem såkaldte PPC-søgemaskiner eller sponsor-listings. Man skal dog være opmærksom på at ikke alle sponsor-listings er baseret på eksakt match på ord, og at visse PPC-søgemaskiner slet ikke er baseret på søgeord.

Jeg vil anbefale du starter med GoogleAdwords, som er den mest fleksible løsning til den laveste pris og med den absolut største reach. Google Adwords finder du her: https://adwords.google.com/select/

Hilsen,
Mikkel deMib Svendsen
Redaktør af www.joyzone.dk og www.seo-debat.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester